Undervisning 30 minutter

Jeg tilbyder undervisnng af ryttere. Jeg ser hvordan hesten bevæger sig uden og under rytter. På den måde kan jeg skabe mig et billede af hestens og rytterens bevægelser. Derved kan jeg se hvor bevægelserne er nedsat og finde ud af, hvor rytteren blokerer for hestens bevægelser. Vi arbejder med at få rytteren i balance og få kontrol over sin krop i ridningen. Det giver hesten mere bevægelsesfrihed og rytteren lærer hvornår og hvordan han/hun skal indvirke for at arbejde med hesten og ikke imod. 

Du vil opleve hesten får større og mere frie bevægelser, at i samarbejder med færre konflikter, at hesten begynder at arbejde mere ens på begge volter og hesten vil bære sig bedre på bagparten.

Jeg underviser ryttere på alle niveauer og på alle racer. Her får Agnete undervisning på hendes skønne hest Lóa.

Online undervisning - Youtube

Ønsker du at få undervisning, men ikke har mulighed for at få mig ud til dig, så kan jeg nu tilbyde online undervisning. 

Det du skal gøre: 

- Lav en plan for hvad du vil forbedre og vise på din video, husk at vise begge volter

- Optag en video på ca 30 minutter

- Brug zoom funktion så jeg kan se så meget som muligt af hest og rytter (man skal hele tiden kunne se både hest og rytter) 

- Optag videoen fra midten af ridearenaen og hold kameraet så stille som muligt.

- Læg videoen op på din youtube kanal

- Send linket til videoen til mig og jeg evaluerer din ridning og giver dig feedback, så du har noget at arbejde videre med.

Del siden